2013.05.23.
14:26

Írta: csutkababa

Ertsey Asszony jól megmondja (?)

Mariska, Terike, érezzétek magatokat jól  megsegítve, hiszen a Képviselő Asszony megmutatta a helyes irányt: nemá, hogy visszamenj a verekedős uradho’, há nem vót elég, hogy az előző asszonyt szarrá verte,  ott a példa, tessettek volna megfogadni!

Nos, ez a nyilvános levél teszi egyértelművé, hogy a Képviselő Asszonynak halvány fogalma sincs a patriarchális erőszak dinamikájáról, magáról a jelenségről, a kapcsolatfüggőségről és annak női nemzedékeken keresztülívelő eleve elrendeléséről.

A NANE már reagált, maximálisan helyretéve a hölgyet, talán a végkövetkeztetés, miszerint a szóbeli fenyegetés is megjelenik a levélben, és ezáltal Ercsey Úrhölgy szintén bántalmazó kategóriává válik, kissé sok, de alapvetően igazuk van!

Az áldozathibáztatás nemzeti sport kishazánkban,  lett légyen nemi erőszak a terítéken, ahol ugye nem kellett volna ott, úgy és akkor ott lenni,  egészen a CSBE minősített esetéig, ahol a kényelmes karosszékből nem és nem értjük, miért nem megy már el a drabális, agresszív ura mellől az a nő?

Szóval, marhára nagyon feministáskodó, védett közegből jól kioktató levelezgetés helyett inkább Ertsey Képviselő Asszony lobbizzon a távoltartási végzések betarthatóságáért, és az anyaotthonok támogatásáért!

Update:

Volt állatorvos a gyanúsítottja a pécsi emberölésnek. Több mint száz késszúrással ölte meg a volt feleségét a gyanú szerint. Körözik.

Nos, Ertsey Asszony, ez a szerencsétlen nő otthagyta a férjét. Mégis áldozattá vált. Erre mit lép?? 

http://www.origo.hu/itthon/20130523-halara-keseltek-egy-not-pecsen.html

Szólj hozzá!

Címkék: NANE CSBE patriarchális erőszak

A bejegyzés trackback címe:

https://csutkababa.blog.hu/api/trackback/id/tr805314545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása