2013.04.18.
11:55

Írta: csutkababa

Fényevés, gyerekhalál

Hallom a hírekben, hogy Agárdon egy másfél éves kicsi éhen halt. Már ettől lever a víz, de ami ezután következett, attól konkrétan rosszul lettem. Ugyanis drága szülei fénnyel táplálták, és alig valami  mással.

Halálakor a szerencsétlen kisded alig négy kiló volt, a normális 10-12 helyett.

Az is bőven megérne egy  misét, hogy hol volt a gyerekorvos, a védőnő, a gyerekvédelem, a szomszédok, egyáltalán VALAKI?? Hogy  tud ma Magyarországon észrevétlenül  éhen halni egy kisgyermek?

De ami még vérlázítóbb, hogy a bigott hívő-elvakult ostobaság  kombináció mennyire életveszélyes, illetve mennyire veszélyezteti a kiszolgáltatott kicsiket, gyengéket, védteleneket.  

Milyen felmérhetetlen károkat tud okozni testben és lélekben az, ha kételkedés nélkül magunkévá teszünk egy  ideológiát,  rákényszerítjük a nekünk kiszolgáltatottakra is, és tudomást sem veszünk arról, ha veszélyessé kezd válni, illetve vaknak tettetjük magunkat még az életveszély láttán is.

Szörnyülködhetünk a fényevés ideológiájának bornírt ostobasága láttán , de ne felejtsük, a bigott elvakultság minden formája veszélyes!  

2 komment

Címkék: bűn bigott éhhalál gyerekhalál

A bejegyzés trackback címe:

https://csutkababa.blog.hu/api/trackback/id/tr425233025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tikktakk 2013.05.06. 23:48:34

Kedves Csutka,

ezt a sajnalatos esemenyt sok helyen kitargyaltak. En nem tudom ez a fenyeves tenyleg igaz volt,vagy csak mondta valaki. Vagy szimplan a kicsit nem evett meg semmit amit adtal neki, es nem tudtal ezzel a helyzettel mit kezdeni. Tenyelg lehet sosem tudjuk meg. El tudnak bujni emberek, csaladok a hatosag elol. Sajnos. Ez egy ilyen vilag. :-(

csutkababa 2013.05.08. 10:07:23

@tikktakk:
És ez nagyon elkeserítő...
süti beállítások módosítása